Servicii profesionale DDD

Dezinsecţie

Este metoda de combatere a insectelor zburătoare sau târâtoare care constituie un pericol pentru sănătatea oamenilor şi creează un disconfort major. Societatea noastră beneficiază de echipamente eficiente speciale şi profesionale pentru combaterea insectelor atât la exterior cât şi la interior, personal calificat şi atent instruit. Substanţele folosite penttru dezinsecţie sunt avizate de Ministerul Sănătăţii, sunt profesionale, nu sunt toxice pentru oameni şi animale şi nu prezintă un pericol pentru mediul înconjurător.

Dezinfecţie

Este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafaţă sau un obiect a majorităţii microbilor sau microorganismelor, fie animale, fie vegetale, dăunători. Pentru realizarea dezinfecţiei în condiţii de maximă siguranţă, societatea noastră utilizează metode de ultimă generaţie şi de o eficienţă maximă prin nebulizare, pentru distrugerea agenţilor patogeni, viruşilor şi microorganismelor.

Deratizare

Reprezintă un proces foarte important şi are ca obiectiv preluarea populaţiei de soareci, şobolani, pentru a împiedica producerea de pagube economice şi pentru a împiedica transmiterea de boli infecto-contagioase deosebit de grave.

 Deratizarea se realizează prin metode ecologice sau chimice:
* Deratizarea ecologica – constă în prinderea rozatoarelor în capcane mecanice sau capcane cu placă adezivă.

* Deratizarea chimică – constă în utilizarea de substanţe raticide (pastă, cuburi cerate ) asamblate în staţii de intoxicare.

CONTACT

Intră în legătură cu noi şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp